Wij vertellen graag over ons werk maar luisteren naar jullie is veel belangrijker

140523-0733
Al sinds 2006 fotograferen wij bruidsreportages. Dit doen wij met veel passie en oog voor detail! Enthousiast en professioneel leggen wij jullie trouwdag vast. Wij hebben door de vele ervaringen een goede kijk op de belangrijke momenten en oog voor het kleinste detail. De dag is voor jullie en de gasten in een flits voorbij. Eén van de belangrijkste dingen die overblijft van de dag zijn de foto’s.

 

 

 

 

 

 

 Hoe gaan wij te werk

naamloos-0113

Kennismakingsgesprek

Tijdens een gesprek leren wij jullie graag kennen en bespreken wij jullie wensen. Op deze manier komen wij samen tot een prachtig resultaat. Hiervoor maken wij graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

 

 

 

 

 

150424-0469


Jullie trouwdag

Wij zullen de mooiste momenten van  jullie en de gasten vastleggen! De voorbereidingen. Als de bruidegom de bruid komt ophalen. Het JA IK WIL moment. Kerkelijke inzegening. Taart en Toost. Receptie en/of feest. Kortom, wij zorgen dat elke moment mooi wordt vastgelegd!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 130722_MG_0806
Jullie trouwfoto’s en jullie trouwalbum

Na het maken van jullie reportage gaan wij direct aan de slag met de foto’s. Hierdoor is een snelle levering van de foto’s gegarandeerd. Na het maken van de lay out voor jullie trouwalbum, komen jullie deze bekijken. Op deze manier kunnen wij nog eventuele aanpassingen doorvoeren. Zo maken wij samen het plaatje compleet!