Passie

mg_1728_1
Door onze ervaring én passie voor bruidsfotografie hebben wij oog voor elk moment. Wij staan daarmee garant voor hoge kwaliteit. Doordat wij jullie en jullie wensen graag leren kennen, kunnen wij jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier op beeld vastleggen.

 

 

 

 

 

Jullie Bruiloft

20100710-_MG_0252
Het wordt jullie trouwalbum, dus fotograferen wij ook graag op de plekken die jullie een warm hart toedragen en in de stijl die bij jullie past! Op deze locaties voelen jullie je thuis en dat zal je ook terug zien in de foto’s. Uiteraard kunnen wij advies geven over buiten- en binnenlocaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

Familie & Vrienden

_MG_0767
Familie, vrienden en uiteraard jullie gasten vieren deze dag met jullie mee! Naast jullie als bruidspaar worden ook zij uitgebreid gefotografeerd. En zullen wij van hen ook die momenten vastleggen die voor jullie belangrijk zijn. Zo vormen zij samen met jullie  een fantastische herinnering van jullie bruiloft.

 

 

 

 

 

 

Details

130705_MG_0113
Wij leggen jullie bruiloft vast door niet alleen te letten op details. Maar ook door te reageren op hetgeen er spontaan gebeurd. Hierdoor wordt jullie bruiloft op een professionele en persoonlijke manier door ons gefotografeerd. Het beeld dat wij van jullie bruiloft maken is daardoor creatief, persoonlijk én uniek!

 

 

 

 

 

 

Trouwalbum

packbase003
Na het maken van de bruidsreportage gaan wij de foto’s verwerken in een trouwalbum. Voor het verwerken van de foto’s  gebruiken wij de modernste software. Wij hebben een ruime keuze in albums. De trouwalbums kunnen naar wens worden samengesteld in diverse formaten, kleuren en covers.

 

 

 

 

 

 

DVD / USB stick

portadvd001 (1)
Gemiddeld maken wij op een huwelijk 1200 foto’s. Hieruit maken wij een selectie voor het trouwalbum. Jullie ontvangen de foto’s ook op dvd of een usb-stick. Zo hebben jullie altijd de foto’s bij de hand om te bekijken en te gebruiken. De foto’s hebben een hoge resolutie en zijn logovrij.