07-07-17 Was dit jaar de populairste dag om te trouwen zo bleek. Wij, Josien en ik, mochten het huwelijk fotograferen van Samantha en Mark. Uiteraard in het bijzijn van hun zoontjes. Per limo werd het bruidspaar van huis naar de locaties gereden. De fotoreportage hebben wij gemaakt op de vliegbasis Soesterberg rond het militair museum. De huwelijksvoltrekking vond plaats in de avond bij partycentrum De Kooi in Bunschoten – Spakenburg. En de stemming zat er meteen in door de muziek van de DJ bij het binnentreden van het bruidspaar. He feest begon spectaculair met een optredens van de ¬†zangeres Ina (The Voice) en dansgroep Unbreakable, finaliste bij Hollands got talent. Bij deze enkele foto’s welke ’s avonds al werden getoond tijdens de plechtigheid en het feest.¬†Menno Bausch Fotografie Zeist 1

Menno Bausch Fotografie Zeist 2

Menno Bausch Fotografie Zeist 2a

Menno Bausch Fotografie Zeist 3

Menno Bausch Fotografie Zeist 4

Menno Bausch Fotografie Zeist 5

Menno Bausch Fotografie Zeist 6

Menno Bausch Fotografie Zeist 7

Menno Bausch Fotografie Zeist 8

Menno Bausch Fotografie Zeist 9

Menno Bausch Fotografie Zeist 11

Menno Bausch Fotografie Zeist 10

 

Menno Bausch Fotografie Zeist 11